Superherois anònims

Però, a més dels superherois coneguts per tothom, també hi ha d’altres que encara podeu descobrir. Personatges que lluiten contra les injustícies o fan servir els seus superpoders per defensar-se de tirans, dèspotes i malvats de tota mena. Que no s’hagin fet tan famosos com el Batman o l’Spiderman no vol dir que no existeixin. Els tenim, i estan esperant que veniu a buscar-los per descobrir les seves aventures.

Takio

Una asombrosa aventura de Jules 

Miraculous: una qüestió de justícia!

Paula Crusoe : náufraga

Els infants de la resistència : primeres accions

Super oso y su amigo

Courtney Crumrin y las craituras de la noche

Super Sorda

Detective John Chatterton

Sardina del espacio

Leñadoras : cuidado con el gatete sagrado

Koma

Mira les recomanacions més especials dels nostres bibliotecaris experts:

Futuro imperfecto

Bravo, Émile
[Rasquera] : Ponent Mon, cop. 2012

Disponibilitat al catàleg Aladí

Aquest primer volum recull els àlbums: ‘Futuro imperfecto', ‘La réplica inesperada' i ‘Casi enterrados', les tres primeres entregues de les aventures d'en Jules, un noi de 12 anys no especialment brillant, aficionat als videojocs i amb un germà petit que no para de fer-li la guitza.

És reclutat per l'Agència Espacial Mundial per embarcar-se en una missió que arribarà a Alfa Centauri. En aquesta primera aventura, a la velocitat de la llum, coneixerà grans misteris de l'univers i de l'ésser humà, a més de la Janet i en Tim, que esdevindran companys de properes experiències. El que no sap en Jules, és que, quan viatges a la velocitat de la llum, el que han estat vuit setmanes per a tu, són vuit anys pels que s'han quedat a la Terra.

A partir de 10 anys.

Recomanat per Febe Mendoza Méndez. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.


Super Sorda

Bell, Cece
Madrid : Maeva, 2017

Disponibilitat al catàleg Aladí

La Cece té quatre anys. Fins ara la seva vida havia sigut “normal”, però un dia, de sobte, es comença a trobar molt malament i l’han de dur a l’hospital. Troben que té meningitis, i, al cap d’uns dies, quan ja es troba millor, s’adona que ha passat una cosa molt estranya: tot el seu entorn s’ha tornat silenciós!

La vida de la Cece canviarà del tot, i haurà s’aprendre a viure amb la seva sordesa.

La novel·la gràfica explica les situacions i sentiments amb què es va trobar la Cece dels 4 als 12 anys, però que no es va atrevir a explicar fins els 40.

Si acompanyes la Cece descobriràs coses extraordinàries, com els súper poders que pot tenir algú que se sent diferent de tothom.

Recomanat per Febe Mendoza. Bib. Marc Vilalba de Cardedeu


Primeres accions

Dugomier
Barcelona : Base, 2017

Disponibilitat al catàleg Aladí

François i Eusèbe tenen 13 anys i viuen a un petit poble ocupat pels alemanys l’any 1940. Estan indignats per la situació que pateixen els francesos i es volen rebel·lar contra els invasors que els oprimeixen.

D’amagades inicien algunes accions de sabotatge contra les forces d’ocupació sense ser prou conscients que això els converteix en uns petits resistents ... amb tot el perill que comporta!

Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat


Super oso y su amigo

Kunkel, Mike
Palma de Mallorca : Dolmen, DL 2008

Disponibilitat al catàleg Aladí

En Tyler no ho està passant gens bé: s'ha mort el seu avi, i l'únic que li ha deixat com a herència és un osset de peluix i un rellotge que no funciona (Un osset?! Ell ja és massa gran per jugar amb ossets de peluix!!). A més, com que han anat a viure a casa de l'avi, ha hagut de canviar d'escola… i tot i que hi ha una noia que li agrada molt, també hi ha en Bobby A. Busón i els seus germans… glups!

Però… ni l'osset de peluix ni el rellotge trencat són el que semblen a primera vista! Sí sí, el títol d'aquest còmic ja ho diu tot: SUPER OSO! Nosaltres, no direm res més, però prepareu-vos, perquè aquest és un còmic de SUPERHEROIS.

PS: Bé, sí, direm una cosa més: tingueu ben a mà la segona part d'aquest còmic, perquè quan acabeu la primera voldreu saber la com continua la història!

Pàgina web de l'autor.

Recomanat per Sílvia Fernàndez Fernàndez. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat


Las Monstruosas vacaciones de Courtney Crumrin

Naifeh, Ted
Barcelona : Norma, DL 2010

Disponibilitat al catàleg Aladí

La Courtney Crumrin és una joveneta aprenent de bruixa. Conviu amb el seu oncle Aloysius que sí és un bruixot de debó. En aquest quart volum de la col•lecció viatgen per Europa, on es trobaran amb algun ensurt amb homes llop i vampirs que hauran de resoldre amb imaginació i una mica de bruixeria.


Aquesta col·lecció creada per Ted Naifeh va ser nominada a un premi Eisner a la millor sèrie limitada. 

Recomanat per Joan Giménez Benaque. Biblioteca Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat


Pletina láser

Sfar, Joann
Barcelona : Planeta, 2009

Disponibilitat al catàleg Aladí

T'agraden els còmics d'aventures espacials esbojarrades?
T'agraden les històries amb dolents una mica curts de gambals i pirates de l'espai?
T'agraden els dibuixos d'éssers llefiscossos de colors llampants, boques plenes de dents i babes, i cues de peix plenes d'escates?

Doncs estàs de sort, perquè les històries de Sardina del espacio són per tu!
En elles pots seguir les aventures dels bons (Mancha Amarilla, Sardina i el Pequeño Lulú) i els dolents (Supermusculman i Krok) per planetes plens d'enemics, però també d'aliats! T'esperen aventures com les dels núvols Estratos, Portos i Aramos o la dels trompeces… i per saber si aquests personatges són bons o dolents, i com s'ensurtiran els protagonistes, hauràs d'atrevir-te amb aquest còmic!

Aquest és el primer de tres volums d'aventures de la Sardina i la seva família. 

Recomanat per Sílvia Fernández Fernández. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat


Koma : la Voz de las chimeneas

Wazem, Pierre
Madrid : Dibbuks, 2006

Disponibilitat al catàleg Aladí

Us agraden les històries fosques, misterioses, i plenes d'intriga? Els còmics que facin una mica – només una mica – de por? Així doncs, heu de llegir "Koma". Trobareu la història sencera en els sis volums que ocupen les aventures de l'Addidas (sí, quasi com les sabatilles) i el seu pare, que es dediquen a netejar xemeneies.

Per què l'Addidas es desmaia tan sovint? Quina mena d'estranya criatura s'amaga al fons de la xemeneia on treballa amb el seu pare? Les respostes les trobareu a aquests còmics. Si comenceu pel primer ("La voz de las chimeneas") us garantim que ja no parareu fins que hagueu llegit l'últim! 

Recomanat per Sílvia Fernández Fernández. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat.


 

Ves a l'especial de superherois