Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Cançonetes per xics

  Cançonetes per xics

  [Barcelona] : Discmedi Blau, DL 2017

  En aquest cd, escoltaras un recull de 22 cançons de diferents interprets molt coneguts com Macedònia, Dàmaris Gelabert, Landry el Rumbero, The Penguins, Manu Guix, Mic… i molts més que segur et sonen. Tots els temes están molt ben triats i adreçats a un públic familiar que li agradi descobrir un nou univers de cançons en un sol dics.

  Recomanat per Mercé Bercero. Bib. de Viladecans.

  14/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Arrietty y el mundo de los diminutos

  Arrietty y el mundo de los diminutos

  Madrid : Aurum, DL 2011

  És la història d'una família d'éssers diminuts que viuen en una caseta amagada sota el terra d'una casa al camp. Els diminuts tenen la norma de no deixar-se veure pels humans, però la seva tranquil·la existència canvia quan la jove Arrietty és vista accidentalment per en Sho, un noi que passa un temps a la casa per restablir-se de la seva delicada salut. Entre els dos personatges sorgirà una forta amistat, però a la vegada l'existència dels diminuts es veurà perillosament amenaçada. 

  31/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Tenim el poder

  Tenim el poder

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, DL 2017

  Segur que no cal presentar al Club Super 3 però sí aquest recopilatori de cançons tan ben triades. Amb “Tenim el poder" la Nenúfar, la Matoll, la Pati Pla, en Fluski, en 6Q, l’Alex i el Pau de la mà del músic Marc Parrot, han adaptat una nova sintonía fent un nou gir a les seves cançons, incorporant valors i continguts positius, com comprovarem a “Pots comptar amb mi”o la més coneguda “Tenim el poder” que dona nom al CD.

  18/10/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Ets especial

  Ets especial

  Landry el Rumbero

  [Girona] : RGB, DL 2016

  A ritme de rumba catalana, ens endinsarem en les cançons de Landry el Rumbero, rei de la disbauxa i la alegría. En el seus temes ens presenta una sèrie de vivències quotidianes en les que tots ens veiem reflectits, amb personatges reals, de llocs i edats diferents. És un treball adreçat a tots els públics, tant petits com grans.

  26/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Niño que quería ser un oso

  El Niño que quería ser un oso

  Barcelona : Lauren, DL 2005

  Una óssa polar pareix una cria que neix morta. Al mateix temps, una dona dóna a llum a un nadó fort i sa. El seu company, decideix robar el nadó humà, que es cria entre els ossos.

  Inspirat en un conte tradicional inuit, El niño que quería ser un oso és una pel·lícula d’animació que combina la simplicitat asiàtica del dibuix  amb un avançat sistema de disseny per ordinador.

  Una història de vida, mort, amor i supervivència amb un missatge profund sobre que significa realment l’ecologisme molt i molt recomanable per a tota la família.

  21/09/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Canta!

  Canta!

  Gelabert, Dàmaris

  [Cardedeu] : Totsona, DL 2013

  Aquest cop no et presentem un disc. En canvi tindràs a les teves mans un DVD que t'engrescarà  a no parar de cantar, amb 15 videoclips de les millors cançons de la Dàmaris. Vol que aprenguis cantant. Inclou continguts extres i versió karaoke.

   

  01/08/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Neu i els arbres màgics

  Neu i els arbres màgics

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2017

  Programa format per 4 curtmetratges animats que ens presenten a un grup de personatges que contagien creativitat, gust pel treball en equip i respecte per la diversitat.

  Les històries es relacionen amb la defensa de la natura i en concret els arbres. Totes elles sumen un bon grapat de premis a Festivals de cinema infantils els anys de la seva producció, entre 2014 i 2015.

  Neu i els arbres màgics, la història que dona títol al DVD, és la darrera que se’ns explica i la mes llarga (28 minuts dels 51 totals de la cinta). Aquest migmetratge va partir de la idea que van tenir els seus creadors (Antoine Lanciaux i Sophie Roze) quan un d’ells va quedar atrapat sota la neu prop d'un centre d'acollida d'immigrants. Parla de la solidaritat i la igualtat entre les persones.

  La primera és Tigres enfilats (de Benoit Chieux) i en ella comprovem que amb la imaginació i la creativitat es poden fer grans coses. A la segona El petit brot (de Chaïtane Conversat), la protagonista passa per moments extranys  quan un dia s'empassa una llavor i li comença a créixer una planta al melic. I la tercera One, two, tree (de Yulia Aronova), ens explica el que pot passar quan un arbre comença a caminar.

  A part de la transmissió de valors culturals, els dibuixos originals, tendres i divertits estimulen la sensibilitat estètica.

  El film s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives a part de disposar d’audiodescripció en català.

  Recomanat per María José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  12/07/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Cromàtic

  Cromàtic

  Com sona?

  [Barcelona] : Underpool, DL 2016

  Melodies tradiciones arrenjades amb sons moderns. El grup Com sona? està fent concerts de petit format amb les cançons d'aquest treball. Versions de cançons tradicionals de sempre.

  Com Sona? neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d’apropar la música als infants de 0 a 6 anys.

  29/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • La sopa de pedres i altres contes capgirats

  La Sopa de pedres i altres contes capgirats

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2016

  Al minut de començar a veure el primer petit film t’enganxaràs a les històries d’aquest DVD. Les seves  imatges són d’estils diferents, molt atractives a la vegada que senzilles.

  Prepara’t per a les 5 històries plenes d’encant, fantasia i humor:

  En A comptar ovelles (de Frits Standaert), un nen que no  es pot dormir compta ovelles i, de sobte, s’adona… que està envoltat d’elles!

  A L’aventura de vestir-se (de Samuel Guénolé), l’Artur s’imagina mil històries abans de vestir-se cada matí.

  Al tercer curtmetratge, La manyopla (de Clémentine Robach),  la Lily busca solucions per aixoplugar els animals del fred de l’hivern. 

  El quart, La sopa de pedres (de Clémentine Robach) és una adaptació d’aquest conte popular.

  I a l’últim, La galeta segueix corrent (de Pascale Hecquet) un conillet i una galeta amb forma de conillet en són els protagonistes.

  Totes les històries estan enllaçades i presentades pel mussol del cinema que s’adreça directament als infants creant un vincle amb ells.

  A la pàgina web de la productora trobareu activitats didàctiques  relacionades amb els curts, fins i tot us ensenyaran a fer galletes amb un toc de pastanaga!

  Recomanat per María José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  18/06/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Embrujo en la granja

  Embrujo en la granja

  Abad, Eulàlia

  Barcelona : Bellaterra Música, DL 2012

  Lara viu a la granja  fent-se càrrec dels animals però hi haurà problemes quan aparegui un esperit dolent. S'uneixen els contes, el dibuix i la música feta per Elena Montané en aquesta història. És molt important la figura d'Eulàlia Abad, una pedagoga especialista en nadons que ha creat una metodologia especial per l'ensenyament de música.

  01/06/2018
  Mitjana (0 Vots)