Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Peter Pan

  Peter Pan

  Madrid : Disney, DL 2002

  Cada nit, la Wendy llegeix històries als seus germans abans d’anar a dormir. De totes, la seva preferida és sens dubte la que parla de les aventures d’un nen que no creix.

  El que cap dels tres germans esperava era que un dia ells mateixos acompanyarien al seu heroi, en Peter Pan al país de Mai Més i que, acompanyats dels Nens Perduts i la fada Campaneta viurien mil i una aventures i s’enfrontarien al més temut dels pirates, el Capità Garfi i a la seva colla.

  65 anys després de la seva estrena, la versió Disney de l’obra de J.M. Barrie segueix captivant a grans i petits.

  Recomanat per Núria Martínez Martínez. Bib. Valentí Almirall de El Papiol.

  27/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • A tot drap!

  A tot drap!

  Daban, Àngel

  Salt : Origami, DL 2005

  Aquesta música és clarament per a un públic familiar que es vulgui moure A tot drap! com diu el títol del cd. Segur que molts de vosaltres coneixeu el seu intèrpret, Àngel Daban, gran creador de música infantil catalana que ha trepitjat molts escenaris. Ens presenta ritmes nous i una nova manera d’entendre la realitat, viatjant d’un lloc a l’altre: amb cotxe, bicicleta, moto, tren, autocar…i tot allò que té rodes, l'acompanyen als cors el grup musical infantil La Tresca.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  15/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Mi mejor amigo

  Mi mejor amigo

  Madrid : Twentieth Century Fox, cop. 2005

  Explica la història d'una nena que viu amb el seu pare, que és un predicador, i una mare absent. Opal té moltes preguntes, i el seu pare no li dona respostes. 

  Un dia coneix un gos molt entremaliat i aconsegueix convèncer al seu pare per quedar-se'l. Gràcies a aquestra amistat, Opal apren a no sentir-se tan sola, apren a fer nous amics i a superar les dificultats de la vida.

  Basada en el bestseller "Gracias a Winn-Dixie".

  Recomanat per Núria Ojalvo Leonat. Bib. Central de Cerdanyola del Vallès

   

  29/01/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Dimbaaya

  Dimbaaya

  [Mataró] : Nat Team, DL 2014

  Dimbaaya és un repertori de cançons de cuna africanes, concretament del Senegal, amb llengua del país, interpretades per mares i dones cuidadores, acompanyades d'instruments de percussió i corda. El ritme és molt lent, pausat i suau com gairebé totes les cançons de bressol que parlen de tenir cura dels infants, de vetllar-los i de allunyar-los dels monstres, amb unes lletres molt dolces, alegres i positives. Escoltant-les es creen moments realment màgics.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  23/01/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Musiquetes per a la bressola

  Musiquetes per a la Bressola

  Barcelona : Troctant, DL 2008

  Aquest disc, és un recull de cançons tradicionals de parla catalana adreçat a tots els públics, tan petits com grans, que volen escoltar música del nostre país. Estan interpretades per cantants d’arreu de Catalunya com Joan Garriga, Joan Miquel Oliver, Pep Gimeno, Carles Belda, Meritxell Gener, Feliu Ventura… i molts més que segur et sonaran quan els escoltis.

  Recomanació de Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  18/12/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Cadena invisible

  La Cadena invisible

  [S.l.] : Warner, cop. 2008

  Tot un clàssic de l'amistat entre nens i gossos, una gran aventura amb la famosa gosseta Lassie. Diuen que nens i gossos fan amistats impossibles de separar, quan Lassie es separa de Joe, és com si estiguessin units per una cadena invisible. La gosseta farà el que sigui necessari per tornar amb el seu amo, fins i tot arriscar la seva pròpia vida.

  Filmada l'any 1943 amb Technicolor, i protagonitzada per Roddy McDowall, i Liz Taylor (amb només 11 anys), ens presenta també altres secundaris de luxe com Donald Crisp. 

  Imprescindible per als nens i nenes amants dels animals.

  Recomanat per Núria Ojalvo Leonat. Biblioteca Central de Cerdanyola

  15/12/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La gran aventura de Winter el delfín

  La Gran aventura de Winter el delfín

  [S.l.] : Warner Bros., cop. 2012

  Basada en una història real, Winter és un Dofí que va aparèixer molt mal ferit. El van tractar en un centre de recuperació, fins que la seva vida corria perill i li van haver d'amputar la cua. 

  El protagonista és un nen que també ha patit i veu com el dofí lluita i lluita per sobreviure. Ell també haurà d'aprendre a fer-ho. 

  Actualment aquest dofí viu a Florida, Estats Units, amb una cua protèsica, i ajuda a les persones a superar greus accidents i malalties, i conviure amb les seves pròtesi.

  Un secundari de luxe com Morgan Freeman, i una entranyable història real molt recomanable per a tota la família.

  Mira on viu Winter

  Recomanat per Núria Ojalvo Leonat. Biblioteca Central de Cerdanyola.

  29/11/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Els tres porquets es caguen de por

  Els Tres porquets es caguen de por

  Samfaina de Colors

  Argelaguer : Discos a Mà, DL 2016

  Tots coneixeu el conte dels tres porquets, oi? Però segur que no heu sentit mai cançons enllaçades amb la història. Doncs no deixeu d’escoltar a Samfaina de Colors i el seu CD que ens farà “cagar de por” i a la vegada cantar i ballar amb la seva música.

  És un veritable espectacle de contes i cançons per a nens i nenes de 2 a 4 anys que siguin molt però que molt valents, Auuuuu!!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  13/11/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Ratatouille

  Ratatouille

  USA : Disney/Pixar, DL 2007

  Per casualitat un ratolí que en sap molt de cuina arriba a un restaurant on podrà ajudar a progresar a un jove aprenent. Fins aquí trobem una situació molt rara, a un ratolí a un lloc on se suposa que fa nosa, a una cuina.

  La pel·lícula defensa els menjars de qualitat, desmitifica els crítics de cuina i ajuda a que els més petits s'interessin per la cuina a través d'uns personatges molt ben fets.

  03/11/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Tots som súpers

  Tots som súpers!!

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, p. 2016

  El Club Super 3 ja té 25 anys de vida, per celebrar-ho ens han fet un disc on mostren tota la seva trajectòria, amb una pila d’èxits com: Tots som súpers, Anys i Anys, Qui s’enganxa a la rodantxa, Clubisupersom, Arkandú, M’agrada l’esport… i tantes altres que segur hem ballat.

  També hi trobaràs un CD simfònic amb versions de grups i cantants com Els Catarrres, Els Amics de les Arts, Gemma Humet, Joan Dausà, Judit Nederman, Elena Gadel, Joan Colomo, Enric Verdaguer, Arnau Tordera i com no SP3 amb Clubifaximàtic.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  19/10/2017
  Mitjana (0 Vots)