Comic Barcelona

41è Còmic Barcelona

Els dies 31 de març , 1 i 2 d'abril es realitzarà la 41a edició de Còmic Barcelona que consolida  un format totalment presencial. Cada dia s'obrirà de 10 del matí a 20 hores de la tarda al recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc (pavellons 2 i 5 a més de la Plaça de l'Univers)

 

Sens dubte aquest Saló juntament amb un més especialitzat com és el del Manga, han estat molt importants a l'hora de popularitzar aquest gènere a Catalunya. El còmic va començar com un passatemps per a nens (i no tan nens), però ara gaudeix de reconeixement cultural, social i fins i tot institucional.

 

El cartell d'aquesta edició l'ha fet Teresa Valero una artista que col·labora a la sèrie infantil "Brujeando". Com sempre, ha estat triat guanyador entre diverses propostes.

 

 

Saps que és Comic Kids?

Als teus fills els hi agrada llegir, dibuixar, imaginar o crear? Si la resposta es sí, llavors no poden perdre’s Comic Kids! Una divertida àrea pedagògica plena d’activitats, dirigida a què les noves generacions descobreixin la seva passió per les vinyetes.

Comic Barcelona comptarà amb diversos expositors, autors convidats i activitats diverses que inclouen taules rodones, trobades amb autors, esposicions i activitats per a les famílies que s'engloben dins de Comic Kids.

Comic Kids

Comic Kids és un àrea dins de Còmic Barcelona on els més petits aprenen a observar el món en el què viuen, a través del còmic, de forma original. 

Hi ha moltes activitats que es fan de manera continuada sense horaris fixos com són les de pintacares, on et pots disfressar del teu personatge preferit, Còmic xapa on es pot dibuixar, crear i emportar-te la teva xapa  i per últim a l'espai Comic Play hi ha diversos jocs de taula, a més de jocs de videoconsola.

Altra espai fixe és el de la comicteca, la gran biblioteca formada només per còmics.

També pots trobar els tallers Comic Kids amb fins a set activitats diferents programades a diversos espais i hores:

 • Dona vida al teu personatge! Fonaments per crear un personatge interessant i com dibuixar-lo perquè mostri la seva personalitat
 • Crea la teva primera pàgina de Còmic!
 • Boom, un taller explosiu. Juguem amb el llenguatge gràfic del còmic. 
 • Dibuixa amb l'Astèrix.
 • Creació de Personatges: Bases per a la creació i construcció d'un personatge.
 • Com dibuixar expressions: Exploració a l'hora de la representació d'expressions en personatges.
 • Com dibuixar mans: Construcció pas a pas de les mans en diferents vistes. 

Vols saber quines són les activitats més especials?

 • Diumenge 2 d'abril al matí se celebrarà el concurs Cosplay petit amb la desfilada de disfresses.
 • El concert  La increïble història dels dibus animats serà diumenge a les 13 30 hores
 • L'espectacle : Ciència i Superherois uneix realitat i ficció.
 • Per últim s'oferiran diferents sessions de les pel·lícules : El prodigiós MauriceEl Pequeño Nicolás

Consulta tots els horaris clicant aquest enllaç