Els Contes


EL MONSTRE DE LES NEUS

L'hivern ha arribat de cop a la Biblioteca virtual. Ajuda en Gènius i als seus amics a descobrir l'origen d'aquest fred polar. Ventiladors, petjades d'estranyes criatures...  No et perdis l'aventura dels nostres personatges i esbrina qui és ... el Monstre de les Neus!!

Mira la presentació introductoria a Youtube

Aquest pdf també conté la història


GOSSOS-LLOP, DRACS I LLUNA PLENA

On s'ha ficat en Playme? Què li deu passar? Porta tot el dia molt estrany. Els nostres amics troben un camí que pot ser una pista. A on els portarà aquest camí? No et perdis les aventures dels nostres personatges a... Gossos-llop, dracs i lluna plena.

Aquest pdf conté la història

 


UN MAR TRANQUIL PERÒ NO TANT

Fa molta calor però... el mar no es mou. Això no és aigua... és una catifa. En quina aventura s'han ficat els nostres amics? Coves, llanties màgiques, genis amb turbant, catifes voladores, rellotges de sorra, moltes emocions i petons  a... Un Mar tranquil... però no tant!

Aquest pdf conté la història

 


MOLT MÉS QUE UN ARBRE

L'ambient està molt contaminat. No es pot seguir així. Els nostres amics han trobat un arbre molt peculiar i amb l'ajuda d'un vell conegut de la Valentina, En Robin Hood solucionaran aquest problema ambiental.

Aquest pdf conté la història

 


Vés al Món Gènius