Dia d’Europa

 

El dia 9 de maig és el Dia d’Europa i enguany l’hem volgut celebrar a les  biblioteques de la província de Barcelona programant sessions de l’espectacle Li deien Kalòpsia amb el qual es volen transmetre els valors constitutius de la Unió Europea com la solidaritat, la diversitat i la tolerància.

Li deien Kalòpsia és un espectacle de petit format, adaptació del conte  Kalòpsia, un país no tan diferent, il·lustrat per Sònia Gonzàlez, editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, explica la història de la Unió Europea a través de les aventures de la Wabi, habitant d’un planeta molt llunyà, que descobreix  com a Europa, una regió del planeta Terra,  (no fa tants anys) hi passava el mateix que a Kalòpsia: els seus habitants no sabien conviure; però,  a diferència del què succeïa al seu planeta, després de segles de disputes van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

Trobaràs el conte a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Xarxa. .

Pots gaudir de l'espectacle preparat per mOn Mas que consisteix en una sessió del conte  Li deien Kalòpsia a càrrec dels narradors Patricia McGill, Blai Senabre, Santi Rovira, Lídia Clua i la pròpia mOn Mas. Es portarà a terme a 11 biblioteques i 2 bibliobusos entre el 9 de maig i el 5 de juny.

 

Espectacles previstos del conte

No hi ha resultats.

A on més es narrarà el conte?

Un tastet de l'espectacle!!

 

 

Sabies que...

Clica a cada fotografia per a saber més de la Unió Europea, dels personatges més coneguts de Bèlgica, i de la bandera europea

Eurocontes

No oblidem la diversitat literària del vell continent. Et proposem un recorregut per algunes de les nacions més conegudes i els seus autors destacats.

Viatja per la literatura europea : Eurocontes

París

 


 

Bèlgica


Holanda