Dia d’Europa

 El dia 9 de maig és el Dia d’Europa i enguany l’hem volgut celebrar a les  biblioteques de la província de Barcelona programant sessions de l’espectacle Li deien Kalòpsia amb el qual es volen transmetre els valors constitutius de la Unió Europea com la solidaritat, la diversitat i la tolerància.

Li deien Kalòpsia és un espectacle de petit format, adaptació del conte  Kalòpsia, un país no tan diferent, il·lustrat per Sònia Gonzàlez, editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, explica la història de la Unió Europea a través de les aventures de la Wabi, habitant d’un planeta molt llunyà, que descobreix  com a Europa, una regió del planeta Terra,  (no fa tants anys) hi passava el mateix que a Kalòpsia: els seus habitants no sabien conviure; però,  a diferència del què succeïa al seu planeta, després de segles de disputes van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

Trobaràs el conte a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Xarxa. .

Pots gaudir de l'espectacle preparat per mOn Mas que consisteix en una sessió del conte  Li deien Kalòpsia a càrrec dels narradorsPatricia McGill, Santi Rovira, Lídia Clua i la pròpia mOn Mas. Es portarà a terme a 11 biblioteques concretes entre els dies 9 i 14 de maig. A més de les activitats destacades també es farà l'espectacle a:

  • Biblioteca de Vilanova del Camí 9 de maig a les 18 hores amb Patricia McGrill
  • Biblioteca Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà 10 de maig a les 17 30 hores amb Mon Mas
  • Bibliobus Castellot a la parada de la Múnia 12 de maig a les 11 hores amb Lídia Clua
  • Biblioteca Ferran Soldevila a Santa Maria de Palautordera 12 de maig a les 17 30 hores amb Patricia McGill
  • Biblioteca Vicente Aleixandre a Badia del Vallès 13 de maig a les 18 hores amb Lídia Clua
  • Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horst el 13 de maig a les 17 30 hores amb Mon Mas

La resta de biblioteques participants són:

Espectacles del conte

Sabies que...

Clica a cada fotografia per a saber més de la Unió Europea, dels personatges més coneguts de Bèlgica, i de la bandera europea

Eurocontes

No oblidem la diversitat literària del vell continent. Et proposem un recorregut per algunes de les nacions més conegudes i els seus autors destacats.

Viatja per la literatura europea : Eurocontes

 

Pinta amb colors diversos indrets d'Europa