Guía de lectura

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023
Guía creada por:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta
  • Badalona. Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • Badalona. Biblioteca Lloreda
  • Badalona. Biblioteca Pomar
  • Badalona. Biblioteca Sant Roc
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré
  • Badalona. Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Fecha de creación: 13/07/2023

Última actualización: 13/07/2024

De 11 a 12 anys


 Dos estranys de vacances
Dos estranys de vacances
Sierra i Fabra, Jordi  
Barcelona : La Galera, juny del 2021

L'Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic. Tots dos són molt amics i, després de crear a l'escola el Club dels Estranys per no sentir-se tan sols, preparen unes vacances d'estiu que prometen ser molt emocionants. Una història per entendre que totes i tots som igual de diferents.

 El Barco escuela Tobermory
El Barco escuela Tobermory
MacCall Smith, Alexander  
Madrid : Siruela, 2016

Dos nens bessons que han crescut plegats en un submarí entraran en un vaixell escola anomenat Tobermory, on hi ha alumnes de tot el món per aprendre a navegar. El rodatge d'una pel·lícula a prop del vaixell els iniciarà en una aventura trepidant. Un llibre ideal per a les vacances.

 El Despertar de la magia
El Despertar de la magia
Álvarez, Marta  
Barcelona : La Galera, 2017

Una porta separa un món de llum d'un altre ple de foscor i de violència, i cada dos-cents anys allibera criatures tenebroses. Però la mateixa porta escull cinc noies amb poc en comú i els atorga poders per defensar la Terra. Primer volum de les aventures fantàstiques de Mystical.

 El Secret de la mansió
El Secret de la mansió
Magaziner, Lauren  
Barcelona : Molino, març del 2022

En Carlos és el responsable d'investigar la desaparició d'un tresor, però mai no ha resolt cap misteri, així que ell i els seus amics necessitaran ajuda per resoldre les endevinalles i descobrir el culpable. Un llibre interactiu que requereix la implicació del lector o lectora perquè l'aventura arribi a bon port. 

 Estimat monstre
Estimat monstre
Prats, Lluís  
Barcelona : LaGalera, març del 2020

L'Abel és un nen poruc que és assetjat per altres nois. Mentre l'assetgen, és empès a entrar en un casalot en ruïnes, que segons diu la gent del poble és habitat per un monstre horrible. L'Abel descobrirà que hi viu un jove desproporcionat amb qui iniciarà una bona amistat. Premi Folch i Torres 2019. Una història per aprendre a apreciar a qui no és com nosaltres.

 Mi Hermano es un superhéroe
Mi Hermano es un superhéroe
Solomons, David  
Barcelona : RBA, 2017

Lucas és un fanàtic dels superherois, mentre que el seu germà té uns altres interessos. No obstant això, per una qüestió d'atzar en Lucas perd l'oportunitat de rebre superpoders i li són concedits al seu germà. Una divertida història per a amants dels superherois amb sentit de l'humor.

Volver al inicio