Guía de lectura

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023
Guía creada por:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta
  • Badalona. Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • Badalona. Biblioteca Lloreda
  • Badalona. Biblioteca Pomar
  • Badalona. Biblioteca Sant Roc
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré
  • Badalona. Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Fecha de creación: 13/07/2023

Última actualización: 13/07/2024

Còmic


 Coraje
Coraje
Telgemeier, Raina  
Madrid : Maeva Ediciones, [2020]

La Raina es desperta una nit amb ganes de vomitar i mal d’estómac. Sembla increïble, però aquests i altres símptomes són la resposta del seu cos a l’ansietat. Els seus pares decideixen portar-la a una psicòloga, que li donarà eines per controlar la malaltia, però serà ella amb un gran coratge qui faci front a les seves pors. 

 El Guerrero de arena
El Guerrero de arena
Siegel, Mark  
Barcelona : Astronave, febrero de 2021

Els cinc mons estan a punt de desaparèixer. Evitar la catàstrofe està en mans de tres inesperats herois: Oona Lee, incapaç de controlar el seu poder; An Tzu, un noi pobre dels suburbis; i l’estrella de l’esport Jax Amboy.

 Kodi
Kodi
Cullum, Jared  
Barcelona : Astronave, julio de 2022

La Katya passa unes vacances d’estiu amb la seva àvia a Alaska. Un dia de tempesta es troba amb un gran i bon ós malferit. Se l’emportarà per cuidar-lo i li posa de nom Kodi. Entre ells sorgeix una gran amistat fins, que ella ha de tornar a la ciutat. En Kodi la troba a faltar i decidirà anar a buscar-la. 

 Las Varamillas
Las Varamillas
Jourdy, Camille  
Barcelona : Astronave, octubre de 2020

La Jo prefereix endinsar-se al bosc abans que gaudir d’un dia de pícnic en família. Pel camí, es troba amb unes estranyes criatures que la porten a un món secret ple de personatges fantàstics i ben singulars. Amb ells viurà un seguit d’aventures tan divertides com sorprenents. 

 Luces nocturnas
Luces nocturnas
Álvarez, Lorena  
Bilbao : Astiberri, cop. 2017

Cada nit abans de dormir, la Sandy atrapa uns llums que, després, es transformen en fantàstics somnis. L’endemà reprodueix aquest somnis en dibuixos. Durant el dia assisteix a una rígida escola. Allà coneix a una misteriosa nova companya interessada en els seus originals dibuixos. 

 Un Festí al jardí
Un Festí al jardí
Cathon  
Barcelona : Bindi Books, març de 2022

La Mimosa i en Sam són dos petits amics que viuen feliços dins d’un gran jardí. Junts resolen misteris i ajuden a les plantes i animals dels voltants. En la seva primera aventura hauran d’investigar qui es menja les fulles de l’Alfàbrega durant la nit. Ho aconseguiran?.

Volver al inicio