Mercat de Lletres Mercat de Lletres

Del 15 al 20 d'octubre se celebra la novena edició del Festival de Narració Oral Munt de Mots, amb moltes activitats destinades a omplir la ciutat de tradició oral i literatura. Durant sis dies, a més de 25 llocs diferents,  narradors de totes les nacionalitats explicaran contes per a infants i adults per promoure l'art de la narració oral com a font d'imaginació i creativitat.

Un total d'12 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals  hi participen activament, deu de la ciutat de Barcelona més les dues biblioteques de Gavà

El IX Festival de Narració Oral Munt de Mots 2018 és una  bona  oportunitat per gaudir  la trobada entre grans i petits ja que l'oferta d'espectacles i esdeveniments al voltant de la paraula narrada està dirigida a tots els públics, tant adult com infantil.

Busca l'activitat o l'espectacle que més t'agradi i gaudeix de les grans històries que t'explicaran.

El dia 15 d'octubre a les 20 hores es farà l'activitat d'inauguració del Festival a la Sala Luz de Gas amb molts dels narradors participants i una orquestra de cordes. És una activitat gratuita però es poden fer aportacions solidàries o contribuir a la taquilla inversa.

Ves a l'especial de la tardor