Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Què és internet?
Què és internet?

El teclat et permet accedir al web.

Mitjana (0 Vots)

Internet és una xarxa de xarxes. És una gran eina que et permet accedir a un gruix interminable d'informació. Actualment s'utilitza mitjançant diferents aparells tecnològics com els telèfons mòbils, els tablets, els ordinadors de diferents tipus i fins i tot amb els propis televisors que antigament juntament a les ràdios eren els únics dispositius que ens proporcionaven informació a través de l'electrònica.

Internet ha tingut un llarg recorregut abans de fer-se quotidià. El seu origen és de caire militar dintre d'una sèrie de provatures i mesures en el camp de les comunicacions. Així abans de començar els anys 70 es van conectar varis ordinadors. Era la primera conexió entre màquines d'organitzacions diferents.

Aquesta xarxa de xarxes ha anat evolucionant pels canvis i millores, als propis ordinadors, als programes amb els que aquests funcionen i també per l'aparició de sistemes de conexió fàcils i avançats. D'aquesta manera el protocol www i http a través d'enllaços fa possible que internet comenci a ser una eina comú almenys a les regions més avançades.

La presentació de les informacions i les possibilitats tecnològiques han anat evolucionant. A més es pot accedir a moltes fonts d'informació diferents i gaudir amb diferents tipus d'entreteniments.   Hem passat de planes amb textos, dibuixos i enllaços a tot tipus d'eines audiovisuals. Per això és molt important un ús limitat, responsable i tutelat pels adults. 

El portal Gènius és una de les planes de les que disposaràs a internet, per aprendre, jugar i familiaritzar-te amb la lectura entre d'altres opcions.

 

Font d'informació: Definicion.de