Reading guide
Marroc, el veí desconegut
- Barcelona - Sant Martí. Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert
El Marroc és un gran desconegut per a la majoria de nosaltres, tot i haver viscut forts lligams al llarg de la història, des de l'època colonial i les guerres d'Àfrica fins als moviments migratoris actuals.
Posseeix una literatura de viatges que ens sorprèn no només per la seva abundància, sinó també perquè hi destaquen autors com Paul Bowles o Edith Wharton. Escriptors com Abdellah Taïa, Mohammed Akalay i Larbi El-Harti han mostrat, a través de les seves novel·les, els racons del nostre país veí.
Per descomptat, no podem deixar de recomanar la seva extraordinària gastronomia ni de visitar alguns dels racons més bonics, com ara les muntanyes del Rif.
Deixeu-vos seduir per aquest magnífic país, gaudint d'aquest recull d'imatges a Flickr.
Date created: 22/02/2017
Last updated: 25/02/2017
Guide sections
Llibres de cuina
Tots els sabors d’aquesta cuina amb mil i una facetes s’apleguen en aquest llibre de referència. Us heu de deixar temptar per un dels nombrosos tagins, aprendre a preparar un veritable cuscús, tastar un dels meravellosos dolços... Deixeu-vos guiar en un viatge culinari amb caràcter!
500 receptes des dels orígens de la cuina marroquina fins a l’actualitat, classificades per tipologia de plats (sopes, amanides, tagins, cuscús, postres, begudes, etc.). Més de 100 fotografies de plats i de paisatges del Marroc per aconseguir un encant visual al mateix temps que gustatiu. Les tècniques i els trucs perquè us surtin bé les receptes indispensables de la cuina marroquina (cocció del cuscús, doblegar les briouattes, elaboració de les banyes de gasela, etc.). Textos sobre les espècies i els estris típics de la cultura marroquina per impregnar-vos millor dels seus gustos i dels seus sabors.
Gràcies a aquestes 30 receptes tradicionals o modernitzades, és possible viatjar amb sabors i iniciar-se d’una manera simple en una de les cuines més variades del món.
Especialitats locals, plats familiars, anècdotes sorprenents... Lonely Planet ha explorat el país per oferir el millor de la seva gastronomia. Els cuscús, els tagins, les pastes i les banyes de gasela faran que el menjar tingui sabor a viatge.