Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Verdures de temporada


 Cocina con ajo :
Cocina con ajo :
Linford, Jenny  
Barcelona : Cinco Tintas, cop. 2016
 Els Calçots I :
Els Calçots I :
Romero del Castillo, Roser , Simó, Joan , Simó, Joan  
Barcelona : SD, 2015
 L'All :
L'All :
Arpa, Pere  
Barcelona : SD, DL 2006
 L'Espàrrec blanc :
L'Espàrrec blanc :
Fischer, Jane  
Barcelona : SD, DL 2007
 La Cuina de la carxofa
La Cuina de la carxofa
Garcia Parajuà, Pau  
Barcelona : Comanegra, 2017
 La Cuina de la carxofa de Benicarló
La Cuina de la carxofa de Benicarló
Agrupació de Restaurants de Benicarló , Agrupació de Restaurants de Benicarló  
Benicarló : Onada, 2013
 La Cuina del calçot
La Cuina del calçot
Jofre Español, Joan , Garcia Carrion, Agustí , Garcia Carrion, Agustí  
Valls : Cossetània, 1997
 Verduras de temporada :
Verduras de temporada :
Exki , Exki  
Barcelona : Lunwerg, 2017
 Verdures d'hivern i primavera
Verdures d'hivern i primavera
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1996
Back to top