Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Plats d’hivern


 Breviari del xató
Breviari del xató
Sella, Joan , Sadurní, Cristina , Sadurní, Cristina  
Sitges : El Pati Blau, 2002
 El Romesco :
El Romesco :
Adserà i Martorell, Antoni  
Barcelona : La Magrana, 1997
 El Romesco :
El Romesco :
Solé i Torné, David  
Valls : Cossetània, 2003
 Els Calçots I :
Els Calçots I :
Romero del Castillo, Roser , Simó, Joan , Simó, Joan  
Barcelona : SD, 2015
 La Calçotada ideal i altres receptes amb calçots
La Calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Segú, Àlex  
Barcelona : La Magrana, 2013
 La Cuina del calçot
La Cuina del calçot
Jofre Español, Joan , Garcia Carrion, Agustí , Garcia Carrion, Agustí  
Valls : Cossetània, 2016
Back to top