Reading guide
Cuina d'hivern
Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.
Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.
Date created: 29/01/2020
Last updated: 30/01/2020
Guide sections
Plats d’hivern
Breviari del xató
Sella, Joan , Sadurní, Cristina , Sadurní, Cristina
Sitges : El Pati Blau, 2002
El Romesco :
Adserà i Martorell, Antoni
Barcelona : La Magrana, 1997
Els Calçots I :
Romero del Castillo, Roser , Simó, Joan , Simó, Joan
Barcelona : SD, 2015
La Calçotada ideal i altres receptes amb calçots
Segú, Àlex
Barcelona : La Magrana, 2013
La Cuina del calçot
Jofre Español, Joan , Garcia Carrion, Agustí , Garcia Carrion, Agustí
Valls : Cossetània, 2016