Reading guide
Cuina d'hivern
Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.
Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.
Date created: 29/01/2020
Last updated: 30/01/2020
Guide sections
Sopes calentes
Caldo :
Edgson, Vicki , Thomas, Heather , Thomas, Heather
Barcelona : Blume, 2016
Catalunya bull :
Pujadó Puigdomènech, Judit
La Bisbal d'Empordà : Sidillà, DL 2016
El Llibre de les sopes :
Lladonosa i Giró, Josep
Barcelona : Empúries, DL. 2002
Sopas, cremas y potajes
Prat, Jaume , Prat, Jaume
Barcelona : Círculo de lectores, DL 2005
Sopes fredes i calentes
Quadrada, Mariona
Valls : Cossetània, 2011