Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Sopes calentes


 Caldo :
Caldo :
Edgson, Vicki , Thomas, Heather , Thomas, Heather  
Barcelona : Blume, 2016
 Caldos
Caldos
Ledeuil, William  
Barcelona : Librooks, 2016
 Catalunya bull :
Catalunya bull :
Pujadó Puigdomènech, Judit  
La Bisbal d'Empordà : Sidillà, DL 2016
 El Llibre de les sopes :
El Llibre de les sopes :
Lladonosa i Giró, Josep  
Barcelona : Empúries, DL. 2002
 Sopas y cremas
Sopas y cremas
Laraison, Émilie  
Barcelona : PAPF, 2018
 Sopas, cremas y potajes
Sopas, cremas y potajes
Prat, Jaume , Prat, Jaume  
Barcelona : Círculo de lectores, DL 2005
 Sopes fredes i calentes
Sopes fredes i calentes
Quadrada, Mariona  
Valls : Cossetània, 2011
 Sopes per al fred
Sopes per al fred
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1995
 Totes les sopes :
Totes les sopes :
Fàbrega, Jaume  
Barcelona : Cossetània, 2008
Back to top