Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Peix


 Bacallà, el caràcter de la sal
Bacallà, el caràcter de la sal
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1999
 El Rap :
El Rap :
Comadira, Narcís  
Barcelona : SD, DL 2016
 L'Àvia Remei talla el bacallà
L'Àvia Remei talla el bacallà
Ribas Aguilera, Remei  
Valls : Cossetània, 2006
 La Cuina del bacallà
La Cuina del bacallà
Cogul i Urrea, Albert  
Lleida : Pagès, 2001
 La Cuina del bacallà a Catalunya
La Cuina del bacallà a Catalunya
Garcia i Fortuny, Josep  
Barcelona : La Magrana, 1994
 La Galera :
La Galera :
Cervera i Nogués, Jordi  
Barcelona : SD, 2018
Back to top