Reading guide

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023
Guide created by:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta
  • Badalona. Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • Badalona. Biblioteca Lloreda
  • Badalona. Biblioteca Pomar
  • Badalona. Biblioteca Sant Roc
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Can Peixauet
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Fondo
  • Badalona. Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Date created: 13/07/2023

Last updated: 28/07/2023

Nadons


 Arc de Sant Martí
Arc de Sant Martí
Barcelona : Combel, setembre de 2022

Aquest conte ens ensenya tots els colors de l’arc de Sant Martí a partir d’objectes i animals que els nadons podran tocar i explorar. Un llibre amb textures, colors vius i pàgines de cartró que estimularan el sentit del tacte, i amb imatges senzilles i un vocabulari bàsic que ajuden al nadó a profunditzar en els primers coneixements. Recomanat a partir de 6 mesos.

 Un Dia al parc
Un Dia al parc
Monica, Carol , SI Artists , SI Artists  
Barcelona : Beascoa, 2008

El petit Cocodril gaudeix d’un dia al parc, ple de sons nous i emocions! Ding-dong, muà-muà, bla-bla-bla, piu-piu, adéu! Aquest és el tercer volum de la sèrie “Què fa el Cocodril?”. Un llibre de cartró, amb il·lustracions tendres i onomatopeies a cada pàgina que permetrà al nadó relacionar-les amb el seu entorn. Recomanat per a nadons a partir de 2 anys.

 Vermell, negre, blanc
Vermell, negre, blanc
Barcelona : Combel, 2015

Descobriu la formiga, la papallona, el cargol, l’esquirol, la guineu i el mussol en aquest llibre de roba suau, elements sonors i etiquetes de colors. Cada pàgina és un animal i fa servir els colors vermell, blanc i negre, que són els tres primers colors que els nadons poden distingir. Un llibre que estimula el joc dels nadons. Recomanat de 0 a 6 mesos.

 ¿Para qué es esto?
¿Para qué es esto?
Ruiz Johnson, Mariana  
Barcelona : Combel, septiembre de 2022

Tres animals del bosc troben un objecte que no saben per a què serveix: pot ser un bot per a navegar, una olla, un barret? Descobriran al final quina és la seva vertadera utilitat?. Un llibre amb pàgines de cartró, de petit format i fàcil manipulació, que fa servir els colors blanc, negre i un taronja llampant, que estimularà la imaginació del nadó. Recomanat per a nadons a partir d’1 any.

 És hora de menjar
És hora de menjar
Burgueño, Esther  
[Barcelona] : Edicions del Pirata, febrer de 2021

La Fanti és una elefanteta que té molta gana. Sort que ha après a menjar ella soleta, i li agrada menjar de tot! Aconseguirà acabar-se tot el menjar? Un conte interactiu ple d’onomatopeies i escenes per a que el nadó pugui relacionar-ho amb la seva pròpia experiència. Recomanat a partir dels 6 mesos.

Back to top