Reading guide

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023
Guide created by:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta
  • Badalona. Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • Badalona. Biblioteca Lloreda
  • Badalona. Biblioteca Pomar
  • Badalona. Biblioteca Sant Roc
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina
  • Sant Adrià de Besòs. Biblioteca
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Can Peixauet
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré
  • Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Fondo
  • Badalona. Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Date created: 13/07/2023

Last updated: 28/07/2023

De 3 a 7 anys


 Al llit, horribles!
Al llit, horribles!
Bonameau, Isabelle  
Sant Joan Despí : Corimbo, 2010

Si bé la temàtica no és nova, us presentem un àlbum divertit, amb personatges simpàtics, que transmeten energia positiva i alegria. També, destaquen les il·lustracions amb fons neutres que permeten al lector concentrar-se més amb la lectura i la seva comprensió.

 El Árbol de los recuerdos
El Árbol de los recuerdos
Teckentrup, Britta  
[Madrid] : Pepa Montano, 2013

Aquest relat ens explica com a la guineu, després d'una vida llarga i feliç, li ha arribat el moment de tancar els ulls i descansar. Això no vol dir que els seus amics del bosc l'oblidin, al contrari, quan comencen a parlar d'ella succeeix una cosa inesperada i meravellosa que s'alimenta dels bons records i amb aquests creix més i més. És una bona eina per tractar el dol amb els més petits. Recomanat per a infants de 3 a 7 anys. 

 L'Arbre del senyor Shaun
L'Arbre del senyor Shaun
Vidal, Mireia , Caamaño, Neus , Caamaño, Neus  
Barcelona : Thule, març de 2022

Al mig del jardí del senyor Shaun hi ha un arbre, un arbre perfecte que converteix al jardí en un lloc preciós. El senyor Shaun cuida molt del seu arbre i també del seu jardí, li agrada que tot estigui ben net i polit. Els veïns a vegades s'apropen a ajudar-lo perquè la feina és feixuga i comparteixen converses divertides, s'expliquen acudits, recorden bons moments... Però un dia el senyor Shaun va decidir tallar-lo perquè estava cansat de recollir fulles i això ho va canviar tot. Conte recomanat per a infants de 3 a 7 anys. 

 Una Carta
Una Carta
Verdú, Irene , Aranda, Verònica , Aranda, Verònica  
Barcelona : Animallibres, febrer 2022

Tot passa en un dia plujós quan el vent troba una carta que el carter havia perdut. Una carta que tenia un sobre sense lletres perquè la pluja les havia esborrat, per tant, no se sabia qui era el remitent ni a qui anava adreçada. El vent va decidir obrir-la i llegir-la. En veure el missatge tan preciós que contenia va pensar que algú havia de ser el seu destintari. Per fortuna va arribar a casa del Sr. Gat i això va canviar el seu destí. Un llibre ple d'humor i sorpreses recomanat per a infants de 3 a 7 anys.

Back to top