Reading guide

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Date created: 29/01/2020

Last updated: 30/01/2020

Carns


 El Gran llibre de la caça
El Gran llibre de la caça
Lladonosa i Giró, Josep  
Barcelona : Grup 62, 2005
 Els Plats de l'ànec gras
Els Plats de l'ànec gras
Morell i Bitrià, Josep M.  
Lleida : Pagès, 2014
 Foie gras
Foie gras
Bonnaure, André  
Barcelona : Montagud, 2006
 La Cuina :
La Cuina :
Fàbrega, Jaume  
Barcelona : Mediterrània, 2007-2008
 La Cuina de l'aviram :
La Cuina de l'aviram :
Murgadas, Francesc  
Valls : Cossetània, 2006
 La Cuina del foie gras
La Cuina del foie gras
Thibaut i Comelade, Eliane  
Valls : Cossetània, 2002
 La Cuina del senglar :
La Cuina del senglar :
Barcelona : Amat, 2018
 Les 30 millors receptes d'aus de l'àvia
Les 30 millors receptes d'aus de l'àvia
Regàs, Georgina  
Barcelona : Aquari, DL 1982
 Rostits de forn i de cassola
Rostits de forn i de cassola
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 2000
 Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Domènech, Ignasi,  
Valls : Cossetània, 2000
Back to top