Guía de lectura
Cuina d'hivern
Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.
Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.
Fecha de creación: 29/01/2020
Última actualización: 30/01/2020
Secciones de la guía
Aliments que es conserven per passar l’hivern
El Llibre dels guisats i les picades :
Lladonosa i Giró, Josep
Barcelona : Empúries, 1995
La Cocina de la olla a presión
Zarzalejos, María
Madrid : Alianza, 2017
Llegums, guisats de cullera i de forquilla
Quadrada, Mariona
Tarragona : El Mèdol, 2000
Slow cooker :
Miranda, Marta
Barcelona : Larousse, cop. 2016
Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Domènech, Ignasi,
Valls : Cossetània, 2000