Guía de lectura

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Fecha de creación: 29/01/2020

Última actualización: 30/01/2020

Aliments que es conserven per passar l’hivern


 El Llibre dels guisats i les picades :
El Llibre dels guisats i les picades :
Lladonosa i Giró, Josep  
Barcelona : Empúries, 1995
 La Cocina de la olla a presión
La Cocina de la olla a presión
Zarzalejos, María  
Madrid : Alianza, 2017
 Llegums, guisats de cullera i de forquilla
Llegums, guisats de cullera i de forquilla
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 2000
 Slow cooker :
Slow cooker :
Miranda, Marta  
Barcelona : Larousse, cop. 2016
 Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Domènech, Ignasi,  
Valls : Cossetània, 2000
Volver al inicio