Guía de lectura
Cuina d'hivern
Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.
Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.
Fecha de creación: 29/01/2020
Última actualización: 30/01/2020
Secciones de la guía
Carns
El Gran llibre de la caça
Lladonosa i Giró, Josep
Barcelona : Grup 62, 2005
Els Plats de l'ànec gras
Morell i Bitrià, Josep M.
Lleida : Pagès, 2014
La Cuina :
Fàbrega, Jaume
Barcelona : Mediterrània, 2007-2008
La Cuina de l'aviram :
Murgadas, Francesc
Valls : Cossetània, 2006
La Cuina del foie gras
Thibaut i Comelade, Eliane
Valls : Cossetània, 2002
Les 30 millors receptes d'aus de l'àvia
Regàs, Georgina
Barcelona : Aquari, DL 1982
Rostits de forn i de cassola
Quadrada, Mariona
Tarragona : El Mèdol, 2000
Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Domènech, Ignasi,
Valls : Cossetània, 2000