Guía de lectura

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Fecha de creación: 29/01/2020

Última actualización: 30/01/2020

Receptaris d’hivern


 All, el cuinetes :
All, el cuinetes :
Pañeda, Bárbara , Solans, Júlia , Solans, Júlia  
[Madrid] : Somos Libros, 2017
 El Llibre de les receptes d'hivern
El Llibre de les receptes d'hivern
Murgadas, Francesc  
Valls : Cossetània, 2004
 L'Hivern :
L'Hivern :
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1996
 Nadal i hivern :
Nadal i hivern :
Parellada, Ada  
Barcelona : Cuina, 2015
Volver al inicio