Guía de lectura

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Fecha de creación: 29/01/2020

Última actualización: 30/01/2020

Peix


 Bacallà, el caràcter de la sal
Bacallà, el caràcter de la sal
Quadrada, Mariona  
Tarragona : El Mèdol, 1999
 El Rap :
El Rap :
Comadira, Narcís  
Barcelona : SD, DL 2016
 L'Àvia Remei talla el bacallà
L'Àvia Remei talla el bacallà
Ribas Aguilera, Remei  
Valls : Cossetània, 2006
 La Cuina del bacallà
La Cuina del bacallà
Cogul i Urrea, Albert  
Lleida : Pagès, 2001
 La Cuina del bacallà a Catalunya
La Cuina del bacallà a Catalunya
Garcia i Fortuny, Josep  
Barcelona : La Magrana, 1994
 La Galera :
La Galera :
Cervera i Nogués, Jordi  
Barcelona : SD, 2018
Volver al inicio