Guía de lectura

Cuina d'hivern

Cuina d'hivern

Amb l’arribada del fred, el cos ens demana plats més contundents, però no per això menys saludables. El fred dels mesos de gener, febrer i març es pot combatre's a taula amb una sèrie de plats que, bé pel fet de servir-se ben calents, bé per la seva aportació d’energia, resulten òptims davant les baixes temperatures.

Sens dubte, les sopes i els guisats són la base del receptari d’hivern. Molts dels productes típics de la tardor ja no els trobarem a l’hivern. Però no hem de menystenir els productes hivernals, ans el contrari, ens trobarem amb productes de molta qualitat i amb uns valors nutricionals que aportaran al cos defenses i energia.

 

Fecha de creación: 29/01/2020

Última actualización: 30/01/2020

Fruites de temporada


 La Cuina de la poma :
La Cuina de la poma :
Thibaut i Comelade, Eliane  
Valls : Cossetània, 2007
 La Llimona :
La Llimona :
Marín, Montse  
Barcelona : SD, 2008
 La Poma :
La Poma :
Jorba, Roseta  
Barcelona : SD, DL 2006
 La Taronja amarga :
La Taronja amarga :
Regàs, Georgina  
Barcelona : SD, 2015
Volver al inicio