Mel i mató - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a BiblioDigital, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

Mel i Mató

Cordell, Matthew

[Barcelona] : Baula, novembre de 2023

Teniu un amic o amiga que sempre està disposat a donar-vos un cop de mà? Algú amb qui compartir riures, però també pors? Doncs els protagonistes d’aquesta història són aquesta mena d’amics i es tenen l’un a l’altre per fer-se companyia i ajudar-se.

La Mel i en Mató són molt amics, per això quan la Mel s'adona que s'ha quedat sense menjar per passar l'hivern, en Mató li ofereix la seva ajuda. Junts s'endinsen en una aventura.

Aquest és el primer volum d'una col·lecció que té com a protagonistes la Mel i en Mató, dos ratolins d'allò més peculiars. Cadascú amb la seva personalitat ens encisaran i ens faran còmplices de les seves descobertes.

El llibre es divideix en tres capítols, cosa que afavoreix la lectura compartida abans d'anar a dormir, per exemple. Però també és un text ideal per a lectors que tot just comencen a llegir de manera autònoma.

En aquest primer llibre se'ns posa en context, coneixem als protagonistes i la problemàtica del llibre. La Mel s'ha quedat sense menjar, ja que ha prioritzat altres activitats. És per això que ara en Mató decideix ajudar-la i els acompanyarem en la seva aventura fins al mont Esgarip, el camí és ple d'obstacles, però... potser no tot és el que sembla...

Les il·lustracions que acompanyen al text són senzilles, però molt expressives i divertides. A més, exemplifiquen el narrat i aporten alguns detalls ampliant la història.

s lectors i les lectores amants de les històries com les d’en Gripau i en Gripere gaudiran de les aventures de la Mel i en Mató, ja que són una parella igual d’excepcional que els coneguts personatges d’Arnold Lobel.

Adequat de 6 a 8 anys

Recomanat per Rosa Puigdomenech de la Biblioteca de Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt

21/06/2024

Videorecomanacions

Novetats

Destaquem

A més...

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació