Quotidians

 

Niñas de papá

Nob

Madrid : Dibbuks, cop. 2015

Disponibilitat al catàleg Aladí

No és que el Dad sigui el pare perfecte… és que és MOLT imperfecte! Ell i les seves quatre filles, des de la petita Bebeatriz fins a l'adolescent Pandora, passant per l'Ondina i la Roxanne, són els protagonistes de les historietes d'aquest còmic sobre una família molt peculiar: un pare i quatre nenes-noies, filles de quatre mares diferents!

Un pare a l'atur, que no està en gaire bona forma, que quasi sempre cuina pasta perquè la resta de plats no es poden menjar, que no sap muntar els mobles de l'Ikea (perdó, volem dir de l'Ookea), ni ajudar l'Ondina a fer els deures de mates… Un autèntic desastre de pare, però sempre vist amb humor i tendresa.

I elles? La Pandora que és la més gran només pensa a estudiar i en aquesta primera entrega d'històries de Dad coneixerem també la seva mare. Potser sabrem més de les altres filles i les seves mares en els següents volums de Dad? El segon volum ben aviat arribarà a moltes biblioteques, estigueu atents!

Recomanat per Sílvia Fernàndez Fernàndez. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

   Coneix la resta de superherois quotidians

Antagonistes

Las aventuras de Spiderman : el increíble Hulk

Cowsill, Alan

Torroella de Montgrí, Girona : Panini, DL 2007

Disponibilitat al catàleg Aladí

El nostre heroi Spiderman ha de lluitar contra els dolents si vol mantenir la pau a la ciutat i lliurar-la de la destrucció i el caos.

En les cinc historietes del còmic lluita contra alguns dels més selectes enemics: Duende Verde, Veneno, El Camaleón, … Però no està sol, compta amb l'ajuda de Hulk, un científic que quan s'enfada es transforma en un gegant verd amb males puces, i amb La Cosa, l'home de pedra dels 4 Fantàstics.

Aconseguiran plegats aturar els rivals?

Recomanat per Joan Giménez Benaque de la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat

   Coneix la resta de superherois antagonistes

<

Famosos

 

El pequeño Hellboy

Baltazar, Art

Barcelona : Norma, 2016

Disponibilitat al catàleg Aladí

El petit Hellboy és un jovenet dimoni vermell amb gabardina, cua i una mà enorme. Dóna una mica de por però el que més li agrada és divertir-se amb els seus amics, els bons: Liz, Johann, Roger, … i de tant en tant barallar-se amb el Karl, Herman i la resta de dolents.

No oblideu que tots els herois també han estat nens!

Aquest còmic ha estat guardonat amb el Premi Eisner a la millor obra per a lectors infantils (fins a 7 anys).

Recomanat per Joan Giménez BenaqueBiblioteca Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

 

   Coneix la resta de superherois famosos

Anònims

Futuro imperfecto

Bravo, Émile
[Rasquera] : Ponent Mon, cop. 2012

Disponibilitat al catàleg Aladí

Aquest primer volum recull els àlbums: ‘Futuro imperfecto', ‘La réplica inesperada' i ‘Casi enterrados', les tres primeres entregues de les aventures d'en Jules, un noi de 12 anys no especialment brillant, aficionat als videojocs i amb un germà petit que no para de fer-li la guitza.

És reclutat per l'Agència Espacial Mundial per embarcar-se en una missió que arribarà a Alfa Centauri. En aquesta primera aventura, a la velocitat de la llum, coneixerà grans misteris de l'univers i de l'ésser humà, a més de la Janet i en Tim, que esdevindran companys de properes experiències. El que no sap en Jules, és que, quan viatges a la velocitat de la llum, el que han estat vuit setmanes per a tu, són vuit anys pels que s'han quedat a la Terra.

A partir de 10 anys.

Recomanat per Febe Mendoza Méndez. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

   Coneix la resta de superherois anònims