El Asombroso Mauricio recomanacio - Gènius

Breadcrumb

Search the Aladi Catalog for books, movies and music

Les biblioteques recomanen

El Asombroso Mauricio

Madrid, España : Arvi Licensing, S.L., [2023]

  Maurici, un gran gat molt eloqüent, viatja de ciutat a ciutat oferint-se a resoldre els sobtats problemes d'invasió de rates que pateixen els seus habitants. En un coneix Keith, un jove que sap tocar molt bé la flauta i que les rates segueixen quan interpreta les seves cançons, per alleujar els ciutadans de les poblacions que visiten.

En una d'aquestes ocasions, Maurici desapareix amb els diners que els han entregat els generosos habitants d'una localitat perquè els ajudin i reapareix a una distància adequada per comptar el botí obtingut amb Keith i les rates. Encara que per a sorpresa seva, les seves companyes de viatge no són rossegadors normals: parlen, es vesteixen i somien amb una illa paradisíaca on elles i els humans convisquin en pau.

Tot va bé amb el seu experiment d'estafa fins que arriben a una ciutat anomenada Bad Blintz, on coneixen una noia obsessionada amb els llibres, Malícia. Aquesta els condueix a una aventura pels seus carrers on es descobrirà el seu temut secret.

El sorprenent Maurici és una pel·lícula d'animació familiar basada en la novel·la homònima de Sir Terry Pratchett, autor que ha venut, amb la seva habilitat per crear universos alternatius i la seva narrativa subversiva i vibrant, més de 100 milions d'exemplars a tot el món.

Una graciosa i irreverent, alhora que fosca i subversiva pel·lícula d'animació, inspirada, a més, en el conte dels Germans Grimm El Flautista d'Hamelín.

 

Recomanat per la Biblioteca Can Puiggener de Sabadell

26/09/2024

Fem música

De música existeix molta de diferent i es poden practicar molts estils. Vols conèixer alguns instruments, estils i músics clàssics?

New Arrivals

Highlights

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació