Oink Oink recomanacio - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Les biblioteques recomanen

Oink Oink

[Barcelona] : A Contracorriente Films, [2023]

Ubicada en un petit poble dels Països Baixos, explica la història de Babs, una nena de nou anys vegetariana que té un germà i que sempre ha somiat amb tenir un gos, però que sempre ha hagut de rebutjar aquesta idea per l’alergia que pateix un dels seus pares cap a aquests animals.

Un dia es presenta a casa el seu avi, que feia anys que era als Estats Units sense veure la família i pel seu aniversari li regala un porquet anomenat Oink. Es podrà quedar amb ell, ja que no afecta la salut del seu pare.

Tot i això, la mare de la nena no està contenta amb l'animal a casa, així que la petita decideix portar el porquet a classes d'ensinistrament de cadells i haurà de complir unes regles: no pot entrar a casa, no pot accedir a l'hort i no pot defecar per tot arreu.

El petit Oink canviarà per sempre la vida de Babs i de tota la família, però aviat arribaran els problemes, quan la nena s'adoni que hi ha una amenaça molt més gran per al porquet que els pares: un carnisser local persegueix el porquet perquè vol convertir-lo en salsitxes i així guanyar un concurs anual d'aquest producte, que està a punt de celebrar-se.

Primer llargmetratge de l'holandesa Mascha Halberstad, que adapta un conte infantil de Tosca Menten: La venganza de Oinc, molt influït per Roald Dahl. Ha escollit per al film la tècnica de l'stop-motion, que maneja amb gran mestratge, ja que construeix personatges adorables, sobretot el porquet (molt expressiu tot i tractar-se d'un personatge sense diàlegs), i es llueix amb els moviments i fons de colors alegres.

Recomanat per la Biblioteca Can Puiggener de Sabadell

27/05/2024

Fem música

De música existeix molta de diferent i es poden practicar molts estils. Vols conèixer alguns instruments, estils i músics clàssics?

Novetats

Destaquem

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació