El personatge amagat

Molts són els personatges que han nascut gràcies a l’enginy i la ploma del Josep Vallverdú. Alguns són molt coneguts i d’altres una mica menys, però tots tenen una personalitat ben definida.

En aquest especial en què fem un homenatge a en Vallverdú en el seu 100 è aniversari, no podia faltar  l’oportunitat de recordar-los o de conèixer-los una mica millor. Com?

Et proposem que mensualment resolguis un misteri. Quin és el personatge que s’amaga darrera la descripció?

Sí, sabem que no és gens fàcil, perquè amb més de 40 llibres escrits resoldre el misteri és una feina complicada. Així que per facilitar-ho,  t’avancem els protagonistes que aniran apareixent: el pardalet ferit, Xau, el gos nàufrag, John Silver, Divendres,   Bernat  (i el bandolers), el vuitè nan, Roc Draparie, el dofí rialler i Rovelló

Ara sí que és un repte assolible! .T’animes a  descobrir personatges amagats?


 

Del personatge d'aquest mes sabem que el seu cognom real és Garcia, però ningú l'anomena mai així. Tot i que tan sols té deu anys, es lleva molt d'hora per anar a treballar. Abans de marxar però, travessa el barri de barraques fins a la font i omple dues galledes d'aigua per a la seva mare i el petit Quelet. Aquesta dura vida de cop i volta pateix un gir de 180 graus i és que com diu el refrany : "Qui sembra, recull", i un dia totes les bones accions que ha fet li seran retornades, amb una vida més fàcil...

CLICA AQUÍ PER SABER LA SOLUCIÓ

 

 

Personatges amagats dels mesos anteriors :

 

Pòquer d'asos

 

Joaquim Carbó           Emili Teixidor           Josep Vallverdú           Sebastià Sorribes 

 Aquests quatre escriptors van començar a ser coneguts fa més de seixanta anys, tot just després de començar a publicar, com  “els quatre asos”.