Pòquer d'asos

 

Joaquim Carbó           Emili Teixidor           Josep Vallverdú           Sebastià Sorribes 

 Aquests quatre escriptors van començar a ser coneguts fa més de seixanta anys, tot just després de començar a publicar, com  “els quatre asos”.

El personatge amagat

Molts són els personatges que han nascut gràcies a l’enginy i la ploma del Josep Vallverdú. Alguns són molt coneguts i d’altres una mica menys, però tots tenen una personalitat ben definida.

En aquest especial en què fem un homenatge a en Vallverdú en el seu 100 è aniversari, no podia faltar  l’oportunitat de recordar-los o de conèixer-los una mica millor. Com?

Et proposem que mensualment resolguis un misteri. Quin és el personatge que s’amaga darrera la descripció?

Sí, sabem que no és gens fàcil, perquè amb més de 40 llibres escrits resoldre el misteri és una feina complicada. Així que per facilitar-ho,  t’avancem els protagonistes que aniran apareixent: el pardalet ferit, Xau, el gos nàufrag, John Silver, Divendres,   Bernat  (i el bandolers), el vuitè nan, Roc Draparie, el dofí rialler i Rovelló

Ara sí que és un repte assolible! .T’animes a  descobrir personatges amagats?


 

 

El nostre nou personatge és ben conegut per un altre llibre, L’Illa del tresor, de R. L. Stevenson.

Camina amb una sola cama i fa servir un bastó, els diners li atrauen molt, també la bona vida i no haver de treballar... perquè de cuiner ja no en vol fer més.

 

CLICA AQUÍ PER SABER  LA SOLUCIÓ

 

Anteriors personatges amagats: