15 excursions a peu pels fars de Catalunya - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a BiblioDigital, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

15 excursions a peu pels fars de Catalunya

Lorenzo, Cecília

Valls : Cossetània, juny de 2021

L’autora d’aquest llibre, Cecília Lorenzo Gibert, és periodista i guia turístic, especialitzada en temes de cultura, turisme i territori. Ha treballat com a coordinadora editorial i redactora de continguts en diferents mitjans de comunicació. Actualment també treballa a l’Espai Far, un espai museístic situat al recinte del far de Sant Cristòfol, a Vilanova i la Geltrú.
Amb els sistemes de navegació actuals, els fars han deixat de tenir la importància que tenien dècades enrere. Tot i així, es continuen il·luminant, nit rere nit. Situats en lloc estratègics, allunyats de llocs concorreguts, escenari de diverses pel·lícules, han tingut un cert aire idíl·lic i han estat fotografiats i dibuixats milers de vegades. Per tal de descobrir els fars més emblemàtics de la costa catalana, l’autora proposa 15 recorreguts de sud – far del Fangar- a nord – far del cap de Biarra. De cada ruta fa una breu descripció de la zona, tos seguit presenta la història del far i descriu de forma detallada l’itinerari a seguir. Al final de cada recorregut proposa un parell de reptes als excursionistes, que l’ajudaran a descobrir curiositats del far que està visitant.
Així doncs, si aquests dies us trobeu en algun indret de la costa catalana, no deixeu de descobrir els fars que us presenta aquest llibre, segur que no us deixaran indiferents.


Recomanat per Imma Bover. Bib. Moià

31/05/2024

Destaquem

Guies de lectura

Recursos web

  • M'endevines?
    Portal d'endevinalles per a nens i nenes. S'avança com un joc de pistes, en el qual cal anar encertant les endevinalles...
  • Leer.es
    El portal leer.es pretén transmetre l'entusiasme, fomentar la lectura i animar a practicar-la entre els infants i els...
  • Tothom contra l'assetjament : aprenem a conviure
    L'assetjament escolar és un problema que afecta molts infants i joves d'aquest país. Aquí trobaràs informació que...

Gianni Rodari

Et presentem algunes de les històries d’en Gianni Rodari, l’autor al que volem fer un homenatge amb un especial. La millor manera de fer-ho és a través de les veus de l’Elisenda Roca, el David Anguera i el Jordi Folck.

Clica aquí

Novetats

Recursos d'interès

Piu Piu

La revista pels més petits de la casa. Mira alguns dels seus articles més interessants.

Seguretat a internet

Pots consultar tota la informació actualitzada sobre seguretat a internet  adreçada tant als pares com als infants.

Roald Dahl

Has llegit alguna vegada algun llibre de Roald Dahl?

Humor,  màgia, i molta molta  xocolata, és el que trobaràs en l'univers d'aquest fantàstic autor.

Prepara't per entrar en el meravellós món dels contes de Roald Dahl!

Clica aquí

Roald Dahl amb Sophie d'El Gran amic gegant, il·lustrat per
Quentin Blake. Imatge © Bremner Orr

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació