Les festes de la tardor

Quan arriba el bell mig de la tardor, se celebra la Castanyada i Halloween.

T'expliquem en que consisteixen aquestes festes i et recomanem un munt d'històries relacionades. A més podràs treure molt de profit a les carbasses i conèixer històries de por.

Ves-hi!!!

Especial de la tardor

La tardor comença aquest any el 23 de setembre i dura fins al 21 de desembre. És època de passejades per muntanyes i boscos plens de fulles seques. Molts fruits estan en el seu punt òptim i els animals es preparen pel fred de l'hivern tot emmagatzemant el seu menjar. Arriben la pluja i el fred (com veuràs a un reportatge de la RevistaTretzevents) . Els dies s'escurcen i les nits són més llargues.

Per ajudar a fer-ho més entretingut et presentem aquest especial ple de sorpreses. Trobaràs una selecció de recomanacions per poder triar les teves lectures, manualitatspropostes de cuina i idees per passejar pel bosc. Recorda que pots participar en les activitats programades a les biblioteques.

Et desitgem una bona tardor!

Recomanacions de la tardor

A la tardor

Jep i la Rita

Girona : Global, DL 2012

Disponibilitat al catàleg Aladí

Trobaràs un recull de cançons populars catalanes. Noves versions dels clàssics. Aquest volum és el dedicat a la tardor. En Jep i la Rita també canten durant les altres estacions de l'any. Per a més informació consulteu el catàleg de les biblioteques o la seva : web

Més recomanacions de la tardor

Agenda