Camins vora mar : 20 excursions per a totes les edats - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a BiblioDigital, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

Camins vora mar :

Barba, César

Granollers : Editorial Alpina, maig de 2019

La millor manera de conèixer els espais naturals és a peu, fent camí. El senderisme ens permet gaudir del paisatge de manera pausada i atenta: les vistes, els colors, els sons, el frec de l’aire... I és així com aprenem a estimar la terra i com podem transmetre el sentiment de pertinença a la natura lligat als valors de respecte i protecció de tot el que ens envolta.

En aquest llibre, en Cèsar Barba i en Sergi Ramis ens proposen 20 excursions per gaudir dels millors paisatges de mar de Catalunya, des de Llançà fins a la costa d’Alcanar. Les excursions són accessibles per a tots els públics; no hi ha gaires dificultats i per això també es poden fer amb la mainada.

Tots els itineraris voregen la costa catalana i estan senyalitzats, de manera que és gairebé impossible perdre’s. A més, alguns d’aquests recorreguts passen per camins de ronda coneguts per molts senderistes i molt ben marcats. Un dels objectiu d’aquestes excursions és descobrir trams de costa que destaquen per algun aspecte en concret: un penya-segat, una cala, jaciments arqueològics, sorrals, dunes o vistes impressionants del mar.

L’estiu és un bon moment per fer pràcticament totes aquestes rutes, ja que moltes d’elles poden finalitzar en una platja per fer-hi un bon cap-bussó i descansar de la caminada.

Recomanat per Bib. l'Escorxador. Sant Celoni.

30/04/2024

Destaquem

Guies de lectura

Recursos web

  • M'endevines?
    Portal d'endevinalles per a nens i nenes. S'avança com un joc de pistes, en el qual cal anar encertant les endevinalles...
  • Leer.es
    El portal leer.es pretén transmetre l'entusiasme, fomentar la lectura i animar a practicar-la entre els infants i els...
  • Tothom contra l'assetjament : aprenem a conviure
    L'assetjament escolar és un problema que afecta molts infants i joves d'aquest país. Aquí trobaràs informació que...

Gianni Rodari

Et presentem algunes de les històries d’en Gianni Rodari, l’autor al que volem fer un homenatge amb un especial. La millor manera de fer-ho és a través de les veus de l’Elisenda Roca, el David Anguera i el Jordi Folck.

Clica aquí

Novetats

Recursos d'interès

Piu Piu

La revista pels més petits de la casa. Mira alguns dels seus articles més interessants.

Seguretat a internet

Pots consultar tota la informació actualitzada sobre seguretat a internet  adreçada tant als pares com als infants.

Roald Dahl

Has llegit alguna vegada algun llibre de Roald Dahl?

Humor,  màgia, i molta molta  xocolata, és el que trobaràs en l'univers d'aquest fantàstic autor.

Prepara't per entrar en el meravellós món dels contes de Roald Dahl!

Clica aquí

Roald Dahl amb Sophie d'El Gran amic gegant, il·lustrat per
Quentin Blake. Imatge © Bremner Orr

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.

Més informació