Historia ilustrada del rock - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Les biblioteques recomanen

Historia ilustrada del rock

Monteagudo, Susana

Albuixech : Litera, cop. 2018

T’agrada el rock? En aquest llibre hi trobaràs una cronologia de característiques i intèrprets des dels anys 50 del segle passat fins a l'actualitat (Jerry Lee Lewis, Janis Joplin, Queen, Metallica, Nirvana, The Strokes...).

Les fantàstiques il·lustracions que acompanyen el text t'ajudaran a conèixer els instruments que formen part d’una banda, les tribus urbanes, els diferents estils, les cançons i els àlbums que han marcat la història del rock, els festivals... Fes PLAY i que comenci la música!

Recomanat per Susanna Sardà de la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera

25/01/2024

Fem música

De música existeix molta de diferent i es poden practicar molts estils. Vols conèixer alguns instruments, estils i músics clàssics?

Novetats

Destaquem

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació