Els Forats de cuc - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Les biblioteques recomanen

Els Forats de cuc

Granero, Nono

Barcelona : Minimini Babulinka, novembre 2021

Sabeu que hi ha una teoria segons la qual existeixen uns ponts que ens permeten viatjar a través de l’espai i el temps? El talp Tadeu i el talpet Tancred estan a punt de comprovar-ne la certesa en aquesta aventura doncs es veuran immersos en una odissea astronòmica! En Tancred està cansat del món subterrani i vol respirar aire fresquet és per això que estira al seu amic perquè explori el món de colors de la superfície, però un cop fora un imprevist els impedeix tornar a casa i junts han de buscar un nou forat que els condueixi al seu cau.

Llops famolencs, golfistes apassionats, mòmies egípcies, un diàleg ben divertit i uns dibuixos frescos fan de Els forats de cuc una minijoia per llegir i regalar.

Esperem que a aquest primer llibre en segueixin moltes més. Un còmic meravellós per als que comenceu a llegir, en lletra de pal.

Recomanat per Elisabet Marco de la Biblioteca dels Safareigs de Sabadell

10/05/2024

Novetats

Destaquem

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació