Guía de lectura

Cuina d'estiu

Cuina d'estiu
Guía creada por:
  • Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes

La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
 

Fecha de creación: 01/06/2022

Última actualización: 19/08/2022

Fruita de temporada


 El Nabiu vermell : fruits del bosc : com preparar-lo 10 vegades
El Nabiu vermell : fruits del bosc : com preparar-lo 10 vegades
Chalendar, Pierrette  
Barcelona : SD, 2012
 La Pera : com preparar-la 11 vegades
La Pera : com preparar-la 11 vegades
Comas, Fina  
Barcelona : SD, 2017
 La Poma : com preparar-la 10 vegades
La Poma : com preparar-la 10 vegades
Jorba, Roseta  
Barcelona : SD, DL 2006
 Les Móres : com preparar-les 10 vegades
Les Móres : com preparar-les 10 vegades
Solé i Sugranyes, Caterina  
Barcelona : SD, 2009
Volver al inicio