Guía de lectura
Cuina d'estiu
Guía creada por:
- Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes
La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Fecha de creación: 01/06/2022
Última actualización: 19/08/2022
Secciones de la guía
Gelats
Compotas y dulces con frutas : helados
Barcelona : Hymsa, DL 1996
El Libro de los helados y sorbetes
Smallwood, Vicki
Teià : Bonvivant/Robinbook, cop. 2007
Frescor vegana : gelats, sorbets, granissats, begudes i glaçons sense lactis, ni gluten, ni sucres refinats
Llargués, Josefina
Barcelona : Viena edicions, 2019
Helados caseros
Losada, Verónica
Madrid : Oberon, cop. 2017
Llaminadures : petit llibret per a fer tota classe de dolços de cuina, merengues, refrescos, gelats, mermelades, pudings, pastes i amanides de fruites, etc.
Domènech, Ignasi,
Barcelona : Tip. Bonet, 1980
Pastissos, gelats i postres
Baliu de Kirchner, Glòria
Barcelona : Pòrtic , 1999