Guía de lectura
Cuina d'estiu
Guía creada por:
- Sant Vicenç dels Horts. Biblioteca Les Voltes
La cuina d’estiu és plena de plats frescos, begudes i gelats. També les vacances conviden a reunir-se al voltant d’una bona paella, aperitius i barbacoes.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Les propostes que presenten els llibres de cuina són un gran recurs per renovar els plats d’aquesta época i fugir de les insulses amanides de pocs ingredients o els refrescos ensucrats. Perquè ens agrada de totes totes gaudir del bon menjar i fer-ho amb productes de temporada, saludables i també plens de bon gust hem volgut recollir en aquesta guia documents que a les vostres mans siguin el pont directe a una bona taula d’estiu.
Fecha de creación: 01/06/2022
Última actualización: 19/08/2022
Secciones de la guía
Peix i marisc
Aprende a comprar y cocinar pescado como un chef
Ybarra, Paco
[Córdoba] : Almuzara, febrero de 2022
Ciset i una cuina vora mar
Simó, Joan
Lleida : Pagès Editors, 2012
Closques i altres fruits del mar
Santamaria, Santi , Santamaria, Santi
Barcelona : Grup 62, DL 2005
El Bacallà :
Fàbrega, Jaume
Sant Vicenç de Castellet (Barcelona) : Farell Editors, novembre del 2021
El Bacallà : com preparar-lo 10 vegades
Sagristà, Montserrat
Barcelona : SD, 2006
El Llibre del bacallà
Comas, Fina
La Bisbal de l'Empordà : Edicions Sidillà, febrer 2022
El Seitó : com preparar-lo 10 vegades
Casellas, Quim
Barcelona : SD, DL 2006
La Cocina del pescado : cómo reconocer, comprar y preparar pescados y mariscos, con las mejores recetas clásicas españolas
Murgadas, Francesc
Barcelona : RBA, 2009
La Cuina de la gent del mar : els ranxos a la barca
Roda, Juanjo
Benicarló : Onada, 2017
La Cuina del Serrallo : 121 receptes del barri mariner de Tarragona
Arjona Cabello, Carme
Valls : Cossetània, 1999
Les Gambes : com preparar-les 10 vegades
Torrent, Margarita
Barcelona : SD Edicions, [2020]
Les Ostres : com prepara-les 10 vegades
Gaig, Carles
Barcelona : SD, DL 2008
Pescado y marisco : más de 150 recetas e ideas frescas, modernas y accesibles
Hix, Mark
Barcelona : Blume, 2006
Pescados
Canales, Fernando , Canales, Fernando
Valladolid : Divisa, DL 2003
Pescats, nets i menjats
Doll, Ramon
Barcelona : Noray, 1996-1997