Cuentos criminales - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a BiblioDigital, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

Cuentos criminales

Mañas Romero, Pedro

[Alicante] : Libre Albedrío, 2017

Pedro Mañas ens endinsa en el meravellós món del detectiu del carrer amb aquesta aventura. En ella seguirem els passos de l'inspector Archibald Wilson, llicència núm 2.506. Un recull dels seus casos més importants i que fins al dia d'avui havien estat ocults al públic.

David Serra es converteix en el Watson de Mañas en aquest llibre. Les seves il·lustracions són l'acompanyament ideal per a aquestes divertides històries, dibuixos expressius i caricaturescos que dinamitzaran la lectura dels més petits.

Adequat de 9 a 10 anys.

Recomanat per Olga Pato Núñez de la Biblioteca Ramón Fernández Jurado de  Castelldefels
 

14/06/2024

Videorecomanacions

Novetats

Destaquem

A més...

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació