Teatre infantil Teatre infantil

Dia Mundial del teatre

El 27 de març se celebrarà el Dia Mundial del Teatre. Hi haurà molts actes per commemorar aquest dia. Destaca un recorregut amb el bus turístic per "la Barcelona més teatral". A nivell mundial s'han fet cinc manifests diferents un a cada continent. A casa nostra l'actriu Imma Colomer ha fet el missatge institucional... que acaba amb aquestes paraules : La M. Aurèlia Capmany deia que “estava enamorada de la intel·ligència”, sabem que també del teatre. Desitjant que aquesta intel·ligència planegi sobre tots nosaltres,  tinguem una bona festa!

Teatre infantil

Cada any una setmana abans del Dia Mundial del Teatre, concretament el 20 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre Infantil i juvenil. El lema de la jornada és PORTA UN NEN AL TEATRE i es vol defensar els drets artístics, culturals i educatius d'infants i joves.

S'ha preparat un vídeo per promocionar aquest dia i s'han fet uns missatges a càrrecs d'importants persones del món del teatre que volen recordar a tothom com pot ser d'important i entretingut el teatre de qualitat pels nens.

Aquí trobaràs els tres missatges d'aquest any

Mira el vídeo d'aquest any:

Fons especials, guies de lectura i avantatges amb el teu carnet

Fons especials de teatre:

Guies de lectura:

Recorda que amb el carnet de biblioteques pots aconseguir descomptes a molts teatres.
Consulta els avantatges en aquesta secció.

Ves a Gènius