Teatre infantil

El diumenge 27 de març s'ha celebrat el Dia Mundial del Teatre, una iniciativa promoguda des del 1961 per l'Institut Internacional del Teatre (International Theatre Institute, ITI), organisme associat a la UNESCO.  Aquest any s'ha donat molta importància als artistes joves, emergents de manera que es van presentar en línia les actuacions de 37 d'aquests que es van destacar.

Cada any una personalitat relacionada amb el món del teatre prepara un text per a l'ocasió. Aquest cop ha estat Peter Sellars d'Estats Units, un director d'òpera, teatre i festivals. En el seu text destaca que : El teatre és l'expressió artística de l'experiència. I que és un vehicle que ens permet entendre el món millor.

Aquesta edició del Dia Mundial del Teatre deixa enrere dos anys de celebracions d'una manera virtual i llunyana degut a la pandèmia. Per tant aquest any el Dia Mundial del Teatre ha estat especial ple de força i vitalitat amb els espectacles en directe.

Cada any uns dies després del Dia Mundial del Teatre se celebra La Mostra d'Igualada que aplega cada any al començament de la primavera una gran representació d'obres teatrals infantils i juvenils.

En aquesta ocasió La 33a edició de la Mostra d’Igualada, té lloc del 31 de març al 3 d'abril de 2022.

És la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.

 Es tracta d'un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents de les arts escèniques per  a tots els públics.

Enguany la Mostra Igualada reuneix 103 representacions de 47 espectacles diferents.

Mira la programació del festival

Mira l'espot promocional:

 

Data de creació 26-03-2020 Última actualització 29-03-2022

A les biblioteques trobaràs (teatre)

““El Botó màgic / El Botó màgic
““Implacable Zeus! / Anna Ballester
““Mar i cel / Àngel Guimerà
““El Avaro / Moliere
““ Romeo i Julieta / Estrella Ramon