Resultados por categorías o etiquetas - Gènius

Ruta de navegación

Busca libros, música y cine al Catálogo Aladí

Resultados

- Artículos (4)
Ara ve Nadal, matarem al gall, i a la tia Pepa li donarem un tall Ara ve Nadal, matarem el porc, i a la tia Pepa li donarem un tros. Ara ve Nadal, menjarem torrons, i amb una guitarra cantarem cançons. Quantes vegades heu sentit...
El pa de debò està fet amb farina de blat ecològica, llevat (o massa) mare, aigua i sal. I res més! La clau de la qualitat del pa la trobem en dos punts: la qualitat de la matèria primera (el blat) i el bon ofici del forner. Amassar, fermentar i...
Els bolets són la part externa d'alguns fongs. Aquest es desenvolupen exclusivament a partir de matèria orgànica en descomposició. Aquesta part és la planta que viu, creix i transforma els seus organs reproductors per reproduir-se finalment...
Tot i que ja podem trobar maduixes en moltes fruiteries, l’època de recollir-les és a la primavera ... i com que són tan bones, les esperem amb candeletes! A part de que és molt saborosa, la maduixa és fàcilment digerible, i té moltes propietats...
- Ventajas del carnet (2)
T'ofereix un 5% de descompte en la compra de llibres.
- Fondos especiales (9)
  La Biblioteca de Cabrils compta amb un fons especial sobre cuina i gastronomia amb tot tipus de documents: llibres, revistes, material audiovisual, etc.      També et pot interessar: Prestatge virtual Cuina i vins
El nou fons especial de cuina infantil Biblio & teca està ubicat a la prestatgeria més acolorida de tota la Sala Infantil,  i allà hi trobareu: Llibres sobre tècniques culinàries. Receptaris per aprendre a elaborar els plats més...
El Fons Especial Cuines del Món forma part del projecte “Cuines del Món” de la Biblioteca del Fondo. Aquest projecte té, per una banda, com objectiu, la cohesió social de les diferents comunitats que hi conviuen al barri del Fondo, i per una altra...
La Biblioteca de Sant Quirze del Vallès presenta un fons especial sobre cuina.  El fons especial "Racó de cuina" està a disposició de totes aquelles persones interessades en el món de la cuina, la gastronomia i la nutrició. Tots...
Granollers és una ciutat que manté estrets lligams amb els productes agrícoles i ramaders de la comarca gràcies al seu mercat setmanal on des de temps medievals s'apleguen els pagesos de les rodalies. Aquesta unió de factors ha portat a la vila a...
Ver más>>
- Guías de lectura (3)
Els infants posseeixen una imaginació capaç de transformar la realitat. Per a ells  no és sorprenent veure com plouen mandonguilles del cel o que uns estranys monstres preparin deliciosos pastissos cada nit. Viuen en un món on les princeses...
Una bona alimentació és important a qualsevol edat però en les primeres etapes de la vida esdevé fonamental. Una nutrició variada que inclogui vitamines, fibra i  tot tipus de nutrients ajuda a un bon desenvolupament físic i mental de...
Selecció de llibres infantils sobre cuina i literatura               
- Imágenes (6)
El tomàquet és una de les hortalisses més importants de les nostres cuines, i té moltes propietats nutritives, com el seu elevat contingut de vitamines i minerals. Hi ha moltes varietats de tomàquets: d'amanir, de branca, el cherrie, el de...
Segurament el mercat més popular i visitat de tota Catalunya sigui el de la Boqueria. El seu emplaçament cèntric al mig de la ciutat de Barcelona afavoreix l'afluència masiva de turistes arribats des de diferents països de tot el món. Les seves...
És un llegum que creix en beines que contenen una o dues llavors. Fa milers d'anys es va iniciar el seu cultiu a Iraq. Actualment es poden trobar a qualsevol lloc del món al ser molt econòmiques. Contenen ferro, fòsfor, coure... moltes...
El pa es pot fer de manera molt fàcil a casa. Els ingredients necessaris són farina, llevat, aigua i sal. De sal i llevat amb deu grams ja serà suficient. En canvi farà falta mig quilo de farina i 0,3 litres d'una aigua que no haurà d'estar...
A l'hora de comprar carbassons val la pena comprar-los de cultius ecològics ja que a la pell és on trobem la majoria de vitamines i així les aprofitarem millor.  Es poden cuinar de diferents maneres, al vapor,...
Ver más>>
- Personajes (4)
Carme Ruscalleda i Serra (nascuda a Sant Pol de Mar l'any 1952) és una cuinera de les més conegudes dins i fora de Catalunya. Ha rebut nombrosos premis, col·labora als mitjans de comunicació ( ràdio, televisió, revistes...) , ha escrit llibres...
El personatge de Genji està inspirat en les galetes de gingebre que tradicionalment es mengen per Nadal a molts països d'Europa. Són molt senzilles de fer i agradarien al mateix Shreck, podeu provar de fer-les vosaltres mateixos, seguint...
El forner rep el seu nom del forn que disposa per poder realitzar una de les parts del procediment de fabricació del pa. A la imatge hem explicat quins ingredients i processos són necessaris per aconseguir un pa de qualitat. Antigament...
Ferran Adrià és un dels cuiners més importants del món. De nen no semblava que la seva vida aniria per aquest àmbit. Li agradava jugar molt a futbol i va començar estudis administratius que va abandonar als 18 anys per posar-se a treballar. Ho va...
- Reportajes (2)
Galetes de Nadal   Temps de preparació: 60 minuts.   Ingredients: Farina Mantega Suc de llimona Un rovell d'ou i  Essència de vainilla Comensals: 6 persones Dividirem la...
El restaurant Semproniana, conduït per Ada Parellada, presenta una iniciativa gastronòmica pensada per als més petits: Patacutxi (nom d’una pasta italiana per a nens feta amb farina de cigrons) és un taller de cuina per a nens de 4 a 10 anys que...