Una terra verda: 10 petites accions per ajudar el nostre planeta - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a BiblioDigital, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

Una Terra verda :

Kurman, Hollis

[Barcelona] : Símbol Editors, març 2023

Els més petits de casa, amb Una terra verda, poden aprendre a comptar de l’1 al 10 d’una forma molt juganera, divertida i senzilla.

Aquest joc és el fil conductor de l’autor, Hollis Kurman, per presentar 10 històries o accions senzilles i visualment atractives amb la intenció de convidar a les criatures per què en el seu dia a dia ajudin a cuidar el planeta.

L’ il·lustrador Barroux és qui les dibuixa, i a tall d’exemple la història de 8 ocells refrescant-se per mostrar l’acció de construir 8 abeuradors que serveixin per beure o remullar-se.

Un llibre infantil que també incorpora, a la part final, recursos per saber-ne més que ajudin a fer un món millor. I com s’apunta al final del llibre: “ Tot el que fem és important: què mengem, com ens vestim, com ens movem d’un lloc a l’altre i on comprem. “

Document recomanat per: Rosa Casas. Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella

15/09/2023

Videorecomanacions

Novetats

Destaquem

A més...

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació