Que hi tens al cap Lis - Gènius

Breadcrumb

Search the Aladi Catalog for books, movies and music

ebooks

Vols llegir en electrònic? Pots consultar el catàleg que t'oferim a eBiblio Catalunya, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Les biblioteques recomanen

Què hi tens al cap, Lis?

Tormo, Ruth

Barcelona : Barcanova, febrer de 2022

Et recomanem el darrer llibre de l’escriptora i periodista Ruth Tormo, una autora de Sant Feliu de Llobregat que s’ha especialitzat en literatura infantil i juvenil.

La Lis és una noia que forma part de la nissaga d’inventors Testa, de molta fama arreu del món. Està a punt de complir 12 anys i encara no ha presentat el seu primer invent. Mai cap membre d’aquesta família havia trigat tant a estrenar-se en el món dels enginys i comença a preocupar-se per aquest tema. Es plantejarà si és perquè és l’única noia de la família i dubtarà si realment és una Testa autèntica. Descobrirà el secret que s’amaga darrere les poques dones Testa inventores que hi ha hagut al llarg de la història i es trobarà capficada en una missió ben complicada, que l’enfrontarà a la seva família.

Què hi tens al cap, Lis? és una lectura àgil, esquitxada d’invents i amb tocs d’humor en moltes escenes, que proposa una aventura entretinguda i fàcil de llegir. Recomanada per a lectors i lectores a partir d’11 anys, és la tercera novel·la de l’autora, després de la publicació de Quina tocada de nassos!, Premi Guillem Cifre de Colonya 2018 i Sense codi de barres, Premi Ramon Muntaner 2020.

Mira a Biblio Digital

Adequat d'11 a 12 anys.

Recomanat per la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat

30/11/2023

Videorecomanacions

New Arrivals

Highlights

In addition

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació