Taller dels bits

Taller dels bits

 

 

 

Tutorials i materials de l'acció formativa Taller dels Bits, relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquests materials estan agrupats en nivells de dificultat que abasten quatre grans àmbits (Ofimàtica,Navegació i Internet, Creació i Participació i Eines i Utilitats i Temps Lliure):

 

NIVELL 0 : Tallers de nivells adequats per a persones sense cap experiència en el camp de la informàtica. Inclouen tallers bàsics d'iniciació a la informàtica i primeres experiències de navegació per internet

BÀSIC : Tallers de nivells adequats per a persones amb un domini bàsic de l'ordinador (teclat, ratolí, processador de textos i baixa experiència a la web). Inclouen tallers d'iniciació a les eines Ofimàtiques i d'ús de la web des d'una perspectiva 1.0

MIG : Tallers de nivells adequats per a persones que fan un ús habitual de les eines ofimàtiques bàsiques (processador de text) i de la navegació per internet. Inclouen tallers d'introducció a sistemes de cloud computing i eines web 2.0

AVANÇAT: Tallers adequats per a persones que volen avançar en les temàtiques que s'especifiquen en el catàleg del Taller dels Bits. Inclouen tallers per a la participació i producció de continguts a la xarxa, i d'introducció a la presentació i gestió de continguts

Data de creació: 20/09/2011

Última actualització: 25/05/2012

Seccions de la guia

Avançat


Presenta les teves idees de manera gràfica. Crea contes multimèdia. Explica'ns una recepta amb imatges i so, ...
Apropa't al món de la fotografia digital i aprèn les tècniques bàsiques per a millorar les teves fotografies o donar-les-hi un aspecte creatiu i diferent amb un toc de qualitat professional.
Segona part del tutorial Fotografia digital
Una xarxa que permet als professionals prendre contacte amb col·legues de professió i establir nous canals de col·laboració.
L'eina per excel·lència de la comunicació telemàtica. No et quedis sense tenir un compte a un dels serveis de correu electrònic més coneguts i senzills d'utilitzar.
Un dels usos més freqüents d'Internet és la consulta d'enciclopèdies electròniques. Ens aproparem al cas de la Viquipèdia com a exemple d'e-nciclopèdia i de treball col·laboratiu i aprendrem el seu funcionament.
Torna a l'inici