Fica't a la cuina amb els espinacs
Com te’ls pots menjar? Cuita i crua. En amanides, com a farcit de canalons, en truita, en potatge de cigrons, al forn amb beixamel.
Espinacs a la catalana
Quins ingredients necessites? Espinacs, pinyons, panses, oli, sal i aigua.
Pots emprar verdures fresques senceres, fresques tallades o congelades. Si et decideixes per les primeres, hauràs de dedicar una estona a rentar-les.
Quins estris? Una cassola, una escorredora, una paella i una cullera de fusta
Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes foc.
És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil.
Comencem?
- A la cassola posa aigua fins a la meitat aproximadament i bastanta sal. Deixa que bulli.
- Afegeix els espinacs. Ves amb compte amb el foc, perquè l’hauràs de baixar quan torni a bullir l’aigua.
- Passats uns 4 minuts, els espinacs ja estaran fetes i els pots escórrer. Si l’espinac és congelat trigarà una mica més en coure. És important no passar-se amb la cocció, perquè l’espinac pot amargar.
- A la paella posa oli fins a cobrir el seu fons, fica els pinyons i les panses. Posa el foc a baixa temperatura i ves removent.
- Quan estiguin les panses inflades, incorpora els espinacs i barreja’ls amb els pinyons i les panses.
- 5 minuts més i a menjar!!
Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i de les verdures
Data de creació 18-03-2021 Última actualització 22-03-2021